Kustomoinnilla kaikki herkut kotiautomaatioon

Parhaan tuloksen saamiseksi kotiautomaation toimintojen suunnittelu aloitetaan yleensä jo ennen talon rakentamista tai suurempaa remonttia. Kotiautomaatiolle asetettujen vaatimusten huomiointi sähkösuunnittelussa takaa saumattoman integraation eri laitteiden ja kodin rakenteiden osalta. Asukkaiden toiveet ja tarpeet käydään läpi yhdessä ja asiantuntijamme tarjoavat suunnitteluun eri vaihtoehtoja, kuinka vaikkapa monihuoneäänentoisto tai olosuhteiden valvonta voidaan toteuttaa.

Kotiautomaatiolla voidaan toteuttaa mitä mielikuvituksellisimmatkin toiminnot. Ainoastaan jo olohuoneeseen on mahdollista integroida lukuisa määrä eri toimintoja – pelkkä kotiteatteri-integraatio voi olla vasta alkusoittoa. Monihuoneäänentoistolla ja -videojaoilla viihdejärjestelmä saadaan kattamaan kaikki kodin tilat – olohuoneesta saunaan ja pihaterassille.

Asukkaan tarpeisiin kustomoitu kotiautomaatio voi sisältää mm. esiohjelmoituja valaistus-, lämmitys-, ilmanvaihto- ja verho-/markiisiohjauksia. Kotikylpylän ja saunan toimintojen ohjaus on helposti liitettävissä kotiautomaatioon, samoin kuin vaikkapa uima-altaan tai paljun lämmitys- ja valaistustoiminnot. Suunnitteluvaiheessa on hyvä miettiä myös ulko-ovien lukitusten ja älylukkojärjestelmien mahdollisuuksia.

 

Suomen Kotiautomaatio tekee yleensä koko talon sähkösuunnittelun, jolloin kaikki tarvittavat kotiautomaation toiminnot saadaan sovitettua kotiin ilman pintavetoja ja turhia lisälaitteita. Mitä enemmän älykodilta vaaditaan, sitä tärkeämpää on etukäteen tehty asukkaiden tarpeiden kartoittaminen. Kotiautomaatiossa melkein kaikki on mahdollista!

Mitkä ovat sinun toiveesi oman älykotisi toiminnoille? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kotisi tiloihin täydellisesti integroituva kotiautomaatiokokonaisuus!