Kotisi sisustukseen täydellisesti integroitu äänentoistojärjestelmä ja olohuoneen näyttävä kotikatsomo tuovat laatua koti-iltojen viettoon. Nauti musiikista, elokuvista ja konsolipeleistä silloin kun haluat. Ensiluokkainen kotiautomaatiolla toteutettu viihdejärjestelmä takaa viihtyisän ja rentouttavan vapaa-ajan.

Suomen Kotiautomaatio - Laatua yhteisiin koti-iltoihin

Laatua yhteisiin koti-iltoihin

Kodin tuntu syntyy hetkistä, jolloin kotona on erityisen mukava olla. Rennon koti-illan elementit koostuvat yhdessä olemisesta, mukavasta tunnelmasta ja mieleisestä viihdetarjonnasta. Kaikki mitä voit toivoa viihteeltä, löytyy kätesi ulottuvilta. Sinun tehtäväksesi jää viihteestä nauttiminen. Älykodissa vapaa-aikakin on vähän parempaa.

Suomen Kotiautomaatio - Enemmän kuin kotiteatteri

Enemmän kuin kotiteatteri

Kotiautomaatio mahdollistaa monipuoliset viihde-elektroniikan integraatiot, joilla järjestelmään yhdistetään äänentoiston, elokuvien katselun, konsolipelaamisen ja internetselailun toiminnot. Voit nauttia kaikesta viihdetarjonnasta rajattomasti monihuonejärjestelmän kautta. Langattomasti toteutettu viihdekotiautomaatio on käyttöliittymältään yksinkertainen ohjata, eikä elokuvien ja musiikin tallennustila lopu kesken.

Suomen Kotiautomaatio - Integroitua yhteensopivuutta

Integroitua yhteensopivuutta

Täydellisesti kotisi sisustukseen istuva monihuoneäänentoisto toistaa lempimusiikkiasi, olit sitten olohuoneessa tai terassilla. Akustiikalta ja äänenlaadulta ensiluokkainen viihdeautomaatio rakennetaan markkinoiden parhailla laitteilla ja teknologioilla. Sisustussuunnittelijan kanssa yhteistyönä toteutetut upotukset ja integraatiot noudattavat kotisi interiöörin tyyliä.

Älylaitteella ohjattava järjestelmään voidaan esiohjelmoida tilaohjauksia, jotka kytkeytyvät päälle yhdellä hipaisulla.