Kotiautomaatio on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka suunnitellaan kotiisi jo ennen rakennusvaihetta. Ota meidät mukaan suunnittelemaan äly täydelliseen kotiisi.

Kotiautomaatio kokonaispalveluna

Kotiautomaation hankinta kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen talon talonrakennusta tai peruskorjausta. Kun kartoitamme tarpeesi ja toiveesi älykodille ennen kuin yksikään seinä on pystyssä, integroinnit pystytään toteuttamaan saumattomasti ja lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. On järkevää ja kustannustehokasta teettää koko sähkösuunnittelu kotiautomaatioineen kerralla kuntoon.

Suomen Kotiautomaatio - Kotiautomaatio suunnittelusta käyttöönottoon

Kotiautomaatio suunnittelusta käyttöönottoon

Kokonaispalvelumme suunnittelusta toteutukseen takaa kotiautomaation saumattoman toimivuuden. Täysin asukkaiden tarpeita vastaava ja kodin sisustukseen integroituva kotiautomaatio on mahdollista toteuttaa vain huolellisesti suunniteltuna ja alan parhaita laitteita ja teknologioita hyödyntäen. Luota kotiautomaation ammattilaisiin ja ota meihin yhteyttä jo ennen talonrakennusta tai isompaa remonttia. Tehdään unelmiesi älykoti yhdessä!

Sähkösuunnittelu ennen talon rakentamista

Kotiautomaation toteuttaminen alkaa sähkösuunnittelusta. Kun sähköjen ja lähiverkkojen toteutus on suunniteltu insinööriemme työpöydillä, lopputuloksesta tulee varmasti tyylikkäin ja toimivin. Sähkösuunnittelulla vältetään turhien lisälaitteiden, jälkikäteen lisättävien läpivientien ja kotelointien ja muutostöiden tekemiseltä.

Suomen Kotiautomaatio - Kotiautomaation helppokäyttöiset käyttöliittymät

Kotiautomaatiotoiminnot valintasi mukaan

Kotiautomaation tehtävänä on tuoda asumismukavuutta ja luoda puitteet hyvälle elämälle omassa kodissasi. Asiantuntijamme kanssa valitset sinulle tärkeät toiminnot ja keskustelet eri vaihtoehdoista sekä toiveistasi käyttöliittymän toteutukseen ennen sähkösuunnittelua.

Suomen Kotiautomaatio - Älykoti juuri kuten sinä haluat

Kotiautomaation toimitus
avaimet käteen -periaatteella

Luota ammattilaisiimme ja anna meidän hoitaa kaikki suunnittelusta käyttöönottoon. Meillä on vankka kokemus luoda toiveitten mukainen älykoti laadukkaasti ja projektin aikataulusta sekä budjetista kiinni pitäen. Sinun tehtäväksesi jää elämästä nauttiminen älykodissa.

Viimeinen silaus kotiautomaatioon ohjelmoinnilla

Älykoti kaikkine toimintoinen vaatii ammattilaistason kokemusta myös ohjelmoinnilta. Luomme tilaohjaukset toiveittesi mukaan, jotta valaistus, äänentoisto, talotekniikka, viihde-elektroniikka ja turvajärjestelmät toimisivat kuhunkin tarpeeseen ja hetkeen sopivasti. Automaattiset tilaohjaukset voidaan ajastaa myös matkasi ajaksi, jolloin valojen ja kaihtimien toiminta viestii ulkopuolisille, että talo ei ole vartioimaton ja tyhjillään.

Suomen Kotiautomaatio - Kotisi turvaksi

Tekninen tukemme palvelee

Palveleva kotiautomaation ammattilainen on käytettävissäsi myös älykotihankinnan jälkeen. Annamme teknistä tukea silloin kun sitä tarvitset. Huolto- ja varaosapalvelumme huolehtii järjestelmän kuntoon puolestasi, jos jotain hajoaa. Tukemme yhteystiedot löydät täältä »