Älykotijärjestelmä on huomattavan kokoinen investointi ja siksi se kannattaa toteuttaa markkinoiden johtavien kotiautomaatiobrändien laitteilla. Luotettavien valmistajien laitteet ovat laadultaan sellaisia, että niissä riittää potkua vaativiinkin toteutuksiin ja ne ovat tietoturvaominaisuuksiltaan enterprise-tasoa.

Markkinajohtajien laitteissa myös varaosien saatavuus on erinomaista ja komponentteja pystytään vaihtamaan heti tarpeen tullen.

Älykotien ykkösbrändit käytössäsi

Suomen Kotiautomaation älykotitoteutusten yhteinen nimittäjä on toimintavarmuus. Tunnettujen valmistajien valaisinjärjestelmät, videotykit, äänentoistolaitteet, verkkolaitteet ja talotekniset laitteet yhdistyvät yhdeksi järjestelmäksi luotettavien tiedonsiirtostandardien avulla.

Kotiautomaatioratkaisumme yhdistää KNX-standardin toimintavarmuuden ja komponenttien tyylikkään ilmeen Control4:n monipuolisiin säätöominaisuuksiin ja helppokäyttöisyyteen.

Suomen Kotiautomaatio - Tuotteet ja brändit - KNX

KNX

Suomen Kotiautomaation edustama KNX on alansa paras ja luotettavin kotiautomaation tiedonsiirtostandardi ja toimii koko taloautomaation selkärankana. Kotiautomaation äly on KNX-järjestelmissä hajautettu eri laitteisiin. KNX-pohjaisessa kotiautomaatiossa eri sovellukset yhdistyvät väylätekniikalla kokonaisuudeksi, jota voidaan ohjata yhden järjestelmän kautta.

Suomen Kotiautomaatio - Tuotteet ja brändit - Control4

Control4

Control4 on maailman johtavia kotiautomaatio- ja ohjausjärjestelmien valmistajista. Control4-tuotteet suunnitellaan yhteistyössä muiden johtavien laitevalmistajien kanssa, mikä takaa laitteiden yhteensopivuuden. Control4-ohjaukseen voidaankin liittää useiden laitetoimittajien talotekniikka- ja turvajärjestelmät, AV-laitteet sekä musiikki- ja videopalvelut. Monissa toteutuksissamme käytetään Control4:n kosketusnäyttöpaneeleja.

DALI

DALI on standardisoitu digitaalinen valonohjausprotokolla, jonka ovat kehittämisestä ovat vastanneet mm. Osram, Phillips ja Helvar. Häiriötön digitaalinen ohjaus sopii järjestelmiin, joissa on useita valaisinryhmiä ja niille halutaan toteuttaa useita erilaisia valaistustilanteita.

Suomen Kotiautomaatio - Tuotteet ja brändit - DMX

DMX

DMX eli Digital MultipleX on kotiautomaatiojärjestelmien valaistustekniikassa käytettävä monipuolinen digitaalinen sarjaprotokolla. DMX-kanavien avulla pystytään esimerkiksi suuntaamaan valaisimia, muuttamaan valon intensiteettiä ja väriä.

Suomen Kotiautomaatio - Tuotteet ja brändit - ABB

ABB

ABB:llä on laaja valikoima laadukkaita kotiautomaation toteutuksiin soveltuvia tuotteita liiketunnistimista ohjausjärjestelmiin ja ovipuhelimista lämmitysjärjestelmien hallintayksiköihin.