Kotiautomaatiolla on rajattomat mahdollisuudet ja siksi Suomen Kotiautomaatio toteutetaan aina viimeistä piirtoa myöten asiakkaan toiveiden mukaan. Viihde- ja turvatoimintojen ohessa monet omakotitaloasukkaat ovat halunneet liittää talotekniikan osaksi automaatiota, koska lämmitys, viilennys ja ilmanvaihto voidaan liittää vaivattomaan kotiautomaatiojärjestelmään helposti.

Erilaisia valaistus- ja kaihdinratkaisuja halutaan käyttää ajastettuina myös loma-aikoina, mikä antaa vaikutelman asutusta talosta ja vähentää ilkivallan riskiä. Kotiautomaatioon voidaan ohjelmoida useita valaistustilanteita kaikille valaisinryhmille.

Suomen Kotiautomaatio - Kotiautomaatio suunnittelusta käyttöönottoon

Kotisi toiminnot valintasi mukaan

Kotiautomaation toimintojen suunnittelu aloitetaan yleensä jo ennen talon rakennusta. Tällöin saadaan toteutettua parhaat toiminnot ja saumattomin integraatio eri laitteiden ja kodin rakenteiden osalta. Asukkaiden toiveet ja tarpeet käydään läpi yhdessä ja asiantuntijamme ehdottavat, kuinka esimerkiksi äänentoisto olisi järkevintä toteuttaa.

Suomen Kotiautomaatio tekee yleensä koko talon sähkösuunnittelun, jolloin kotiautomaatio saadaan sovitettua interiööriin ilman pintavetoja ja turhia lisälaitteita.

Suomen Kotiautomaatio - Älykoti kaikilla herkuilla

Älykoti kaikilla herkuilla

Oletko miettinyt mitä kaikkea älykodissasi voitaisiin toteuttaa kotiautomaatiolla? Tässä muutamia esimerkkejä inspiraatioksi:

 • Monihuoneäänentoisto ja viihdejärjestelmät
 • sisä- ja ulkovalaistus
 • pistorasioiden ohjaus
 • verhojen ja markiisien säätäminen
 • lämmitys, viilennys ja ilmanvaihto
 • saunan kiuas ja kotikylpylän porealtaiden toiminnot
 • turvajärjestelmät kameravalvontoineen
 • ovet, älylukot ja etäkäytettävät ovipuhelinjärjestelmät
 • autotallin oven avauksen automatisointi
 • puutarhan kastelujärjestelmä
 • uima-altaan pumppujen ja valaistuksen toiminta.
Suomen Kotiautomaatio - Hivenen enemmän luksusta

Hivenen enemmän luksusta

Kotisi on linnasi, mutta kaipaatko elämääsi vielä ripauksen lisää luksusta? Millainen on unelmiesi man cave tai oletko miettinyt terassisi loihtimista vip-alueeksi kaikilla herkuilla?

Entäpä kuinka haluaisit kotikylpyläsi poreammeiden lämmitys- ja suutinjärjestelmien ohjauksen toteutettavan? Kuinka kotisi voisi valmistautua vaikkapa lauantai-illan viettoon kotiautomaation avulla?

Kun mielikuvitus on valloillaan, vain taivas on rajana kotiautomaatioiden toteutuksissa.

Täysin räätälöity kotiautomaatio

Kodin asumisolosuhteet juuri niin kuin sinä haluat – älytoiminnoista ja tyylikkäästä ilmeestä tinkimättä. Suomen Kotiautomaatio on luotettava kumppanisi, kun haluat toteuttaa älykodin yhteen järjestelmään paketoituna kokonaisratkaisuna ja viimeistellyllä ilmeellä.