Älykodin näkyvin osa on asunnon interiööri – siksi kotiautomaation suunnittelussa teemme tiivistä yhteistyötä sisustussuunnittelijan kanssa. Ammattilaisemme toteuttavat älykotisi toiminnallisuuden ulkonäöstä tinkimättä.

Tyylillä toteutetut äänentoistojärjestelmät, valaistus ja sisustukseen saumattomasti integroitu viihde-elektroniikka luovat älykotiin tyylikkään ja modernin ilmeen.

Suomen Kotiautomaatio - Interiööriin täysin sulautuva järjestelmä

Interiööriin täysin sulautuva järjestelmä

Älykodin taika syntyy tyylikkäästi toteutetuista teknisistä ratkaisuista, joiden toiminnot mukailevat kodin elämää. Tekniset laitteet näyttelevät hillittyä sivuosaa interiöörissä ja älykodin hallintalaitteet istuvat muuhun sisustukseen.

Laitteiden, johtojen ja mekanismien koteloinnit, upotukset ja läpiviennit suunnittelemme jo ennen seinien pystytystä tai talon peruskorjausta. Ei enää johtoviidakoita tai kömpelöitä kaiutinkoteloita olohuoneisiin!

Suomen Kotiautomaatio - Sisustukseen integroitu kotiautomaatio

Sisustukseen integroitu kotiautomaatio

Suomen Kotiautomaation älykodit suunnitellaan yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa. Sitä parempi integraatio kotiautomaatiolle voidaan toteuttaa, mitä aikaisemmassa vaiheessa kutsut ammattilaisemme mukaan suunnitteluun. Kun me teemme älykodin kokonaisratkaisuna sähkösuunnittelusta käyttöönottoon, voit olla varma, että lopputulos on ensiluokkaisen tyylikäs ja toimiva.

Suomen Kotiautomaatio - Parhaat laitteet – korkealaatuisimmat komponentit

Parhaat laitteet – korkealaatuisimmat komponentit

Kun kyse on sinun kodistasi ja elämänlaadustasi, me emme tingi teknisten ratkaisujen laadusta. Käytämme toteutuksissa laitteita, jotka on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön. Toimintavarmuus ja korkean tason tietoturva ovat modernin älykodin perusta. Lue lisää käyttämistämme tuotteista ja brändeistä »

Älykodin helppo ja huomaamaton ohjaus

Modernin älykodin ohjaus toteutetaan pitkälti esiohjelmoiduilla automaatioilla, mikä tekee toiminnoista äärettömän helppokäyttöisiä. Esimerkiksi useat valaistus-, kaihdin-, äänentoisto- ja viihde-elektroniikan ohjaustoiminnot voidaan niputtaa yhden hipaisunäppäimen painalluksen käynnistämäksi. Tällaisissa ns. tilaohjauksissa automaatio voidaan toteuttaa myös puheohjauksella. Älykodin painikkeet ja ohjauspaneelit ovat huomaamattomia sekä helppoja käyttää.