Kotiautomaatio tuo integroitua viihdettä kodin kaikkiin tiloihin

Kotiautomaatiolla toteutettu kodin viihdekeskus on enemmän kuin pelkkä kotiteatteri. Laatua, yksinkertaisuutta ja designia arvostavalle on tarjolla runsaasti kotiautomaatioratkaisuja koko kodin kattavan viihdepalvelukokonaisuuden toteutuksiin.

Äänentoisto ja liikkuvan kuvan jakaminen voidaan toteuttaa kodin kaikkiin tiloihin – ei ainoastaan olohuoneeseen. Kotiautomaatiojärjestelmään integroidut mediapalvelimet ja oma elokuvapankki takaavat, että digitaaliset mediasisällöt, kuten musiikki- ja videot ovat saatavilla korkealaatuisina monialuejakoina. Monialueäänentoisto ja monialuevideojako ovat toiminnoiltaan helppokäyttöisiä ja järjestelmään on helppo integroida tarvittava määrä erilaisia laitteita.

Yhä useamman älykodin kotiteatterissa pelikonsolit ovat keskeinen osa monipuolista viihdejärjestelmää. Mikä olisikaan rennompaa kuin koti-ilta konsoli- ja verkkopelejä pelaillessa, kun pelimaailma avautuu reilun kokoisilta screeneiltä ja äänitehosteet raikuvat laadukkaan äänentoiston kautta.

Tyylikäs kotiteatterielämys syntyy vain huolellisen suunnittelun tuloksena. Toiveet ja tarpeet kotiautomaatiototeutukselle kannattaa käydä ammattilaisen kanssa läpi jo ennen rakennusvaihetta. Tällöin laitteiden koteloinnit ja varaukset voidaan suunnitella ennen kodin sisärakenteiden tekemistä ja vältytään turhilta pintavedoilta, roilouksilta ja suurilta lisäkustannuksilta.

Suomen Kotiautomaatio toteuttaa integroidun viihdekotiautomaation vain laadukkaita komponentteja ja alan parhaita teknologioita käyttämällä. Suomen Kotiautomaation toteuttamiin kotiautomaatiojärjestelmiin saat aina kattavan järjestelmätuen.

Haluatko sinä viihtyä kodissasi? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan paras kokonaisuus kotisi viihdeautomaatiototeutukseen!