Kotiautomaatio integroituu osaksi kodin sisustusta

Itse toteutetun kotiteatterin ja ammattilaisten rakentaman kotiautomaation näkyvin ero on laadukas design. Kodinelektroniikan tökeröt kytkennät lattioilla lojuvine johtokasoineen eivät kuulu älykotiin. Suomen Kotiautomaation kaikki toteutukset rakennetaan yhteistyössä sisustusammattilaisten kanssa, jotta lopputuloksesta tulisi aina tyylikäs – ensiluokkaista toiminnallisuutta unohtamatta.

Kotiautomaation kuuluu näyttäytyä kodin tiloissa hillityssä sivuosassa. Kotiautomaation laitteet ja ohjaimet pyritään sulauttamaan huomaamattomaksi osaksi sisustusta, kuitenkin niin, että niiden käyttö on vaivatonta. Tyylillä toteutetut äänentoistojärjestelmät, valaistus ja sisustukseen saumattomasti integroitu viihde-elektroniikka luovat älykotiin tyylikkään ja modernin ilmeen.

Jo kodin sähkösuunnittelussa huomioitu langattoman sisäverkon ja laitekokoonpanon tarve auttaa täydellisesti integroituvan kotiautomaation toteutuksessa. Laitteiden, johtojen ja mekanismien koteloinnit, upotukset ja läpiviennit suunnittelemme hyvissä ajoin, ennen seinien pystytystä tai talon peruskorjausta. Näin vältytään johtoviidakoilta ja kömpelöiltä johtojen pintavedoilta! Myös mahdolliset myöhemmin toteutettavat toiminnallisuudet kannattaa huomioida sähkösuunnittelussa, jotta kotiautomaatioon saadaan ns. kasvunvaraa tulevaisuuden tarpeille.

Suomen Kotiautomaation älykodit suunnitellaan aina kodin ehdoilla – parhailla laitteilla ja laadukkailla komponenteilla toteutettuna. Sitä parempi integraatio kotiautomaatiolle voidaan toteuttaa, mitä aikaisemmassa vaiheessa kutsut ammattilaisemme mukaan suunnitteluun. Kun me teemme älykodin kokonaisratkaisuna sähkösuunnittelusta käyttöönottoon, voit olla varma, että lopputulos on ensiluokkaisen tyylikäs ja toimiva.

Haluatko omasta älykodistasi tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kotisi tiloihin täydellisesti integroituva kotiautomaatio!