Ammattilaisen toteuttama sisäverkko takaa tietoturvallisen älykodin

Oman turvallisuuden ja hyvien perhesuhteiden takia kodin sisäverkko kannattaa toteuttaa kotiautomaatioammattilaisten avustuksella. Omissa verkkoviritelmissä on hyvin todennäköinen tietoturvariski, joka voi vaarantaa niin mielenrauhan kuin omaisuudenkin. Kodin sisäverkko toimii myös kotiautomaation selkärankana ja siksi sen on oltava vankka ja aukoton. Tietoturvallisesti toteutettu kotiautomaatio ei vuoda tietoa ulkopuolelle, eikä sitä voida ottaa helposti ulkopuolelta haltuun.

Huonoin vaihtoehto on toteuttaa ”kotiautomaatio” ns. omina virityksinä. ’Tein itse ja säästin’, on periaate, joka voi romuttaa kodin turvallisuuden lisäksi pahimmillaan myös perhesuhteet. Siksipä on järkevä antaa kotiautomaation toteutus ammattilaisten käsiin. Jo kodin rakennusvaiheesta mukana ollut kotiautomaation ammattilainen pystyy tekemään sähkösuunnittelun, joka takaa vakaan sisäverkon ja onnistuneet älykotitoiminnot.

Stabiili ja tietoturvallinen sisäverkko mahdollistaa häiriöttömän tietoliikenteen ja älykodin ohjauksen. Suomen Kotiautomaation käyttämät laitteet ja teknologiat ovat tietoturvastandardeiltaan erinomaisia. Kotiautomaatiototeutuksissa käyttämämme verkkolaitteet, reitittimet ja palomuurit ovat teknisesti sen tasoisia, että niillä pystytään toteuttamaan enterprise-tasoinen tietoturva koko älykotijärjestelmälle.

Meille on tärkeää, että toimittamamme kotiautomaatio on luotettava ja toimintavarma – siksi emme tingi laadusta tietoturvan kustannuksella. Valitse Suomen Kotiautomaatio, kun haluat kyberturvallisen kotiautomaatiojärjestelmän!

Mitkä ovat sinun toiveesi oman älykotisi toiminnoille? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tietoturvallinen ja toimiva kotiautomaatiokokonaisuus!